Emailing

Využijte naplno potenciál jednoho z nejefektivnějších komunikačních kanálů a zůstaňte v dlouhodobém kontaktu s vašimi zákazníky.

Nezávazná poptávka

Co je to emailing?

Prostřednictvím mailingových kampaní můžete vaše zákazníky informovat o novinkách, speciálních nabídkách, upozornit je na nový článek na blogu a mnoho dalšího. Hromadný emailing je skvělý nástroj na podporu prodeje, který v těch správných rukou dokáže posunout vaše podnikání na další úroveň.

Co můžete očekávat?

Připravíme vám emailingovou nebo SMS kampaň na míru. Začneme analýzou cílové skupiny, rozdělíme zákazníky podle jejich zájmů a potřeb a nastavíme automatizaci. Průběžně také sledujeme výsledky kampaně, abychom mohli upravit každý detail a dosáhnout co nejlepších výsledků. Dokážeme efektivně propojit leadové kampaně s e-mailingovým nástrojem. Například také prostřednictvím PPC reklamy můžete sbírat kvalitní kontakty, které můžete dále oslovit a proměnit je v zákazníky.

Jak pomoci emailingu k úspěchu?

Podstatnou částí emailingových kampaní je také jejich obsah a forma. Kvalitně zpracované emaily pomáhají udržet pozornost zákazníků a motivují je k akci. Nepodceňujeme proto ani vizuální stránku věci. Díky našim grafickým službám dokážeme upravit design vašeho newsletteru tak, aby byl pro čtenáře atraktivní. Spolupráce s copywriterem vám poté pomůže doladit texty a celkový styl sdělení. To vše s ohledem na identitu vaší značky.

Proč vsadit na hromadný email marketing?

1

Kontakt se zákazníky

Pravidelná komunikace se zákazníky umožní udržet jejich zájem o vaši značku a pomůže tomu, že se k vám zákazníci budou vracet.
2

Podpora PPC kampaní

Kvalitní emailingová databáze vylepší cílení vašich PPC reklam díky tvorbě podobných publik. Nebo můžete skrze PPC rozšířit svou databázi kontaktů.
3

Možnost personalizace

Důraz na obsah, který je přesně přizpůsoben potřebám a zájmům vašich zákazníků. Personalizovat e-maily je možné pomocí jména, historie nákupů zákazníka apod.
4

Snadná měřitelnost

Úspěšnost e-mailových kampaní lze jednoduše sledovat a vyhodnocovat, což nám dává možnost neustále je vylepšovat.
5

Automatizace

E-mailové kampaně mohou být snadno automatizovány. K zákazníkovi se tak dostanou ty správné informace ve správný čas a zároveň tak šetříte čas svůj. Zároveň můžete propojit emailing například s vašim interním systémem.
6

Víc vědět
nepotře —
bujete
a máte už
jasno?

Chci mailing na míru
  • Meta Ads
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Ads
  • Sklik.cz
  • Zboží.cz
  • Heureka

Jak budeme pokračovat?

Potřebujete víc, než emailing? Jsme připraveni postarat se o všechny vaše potřeby v oblasti online marketingových aktivit včetně správy sociálních sítí, tvorby obsahu nebo SEO optimalizaci, abyste se mohli soustředit na svůj hlavní byznys.

O hromadný e —
mailing se vám
postará Michaela

Chci oslovit Michaelu
Michaela Kotzianová
i
Zkušená copywriterka, která pomůže najít ta správná slova pro vaši značku. Skrz poutavý a precizní obsah propojuje firmy se zákazníky a mění tak slova na výsledky.