Správa sociálních sítí

Využijte sílu sociálních síti naplno
Sociální sítě představují moderní způsob, jak jednoduše oslovit různorodé publikum. Nabízejí možnost snadné interakce, díky čemuž budete zákazníkům ještě blíže a můžete budovat dynamickou komunitu okolo vaší značky.

Nezávazná poptávka

Co od nás můžete očekávat?

Nabízíme kompletní správu vašich profilů na Facebooku, Instagramu, TikToku a LinkedIn. Každá z těchto sociálních sítí má svá specifika a proto vám pomůžeme s výběrem nejvhodnější platformy pro vaše potřeby. Naše služby zahrnují vše, co pro úspěch na sociálních sítích potřebujete. Pomůžeme vám s komplexní strategií, postaráme se o tvorbu atraktivního obsahu, plánování a zveřejňování příspěvků i správu reklamních kampaní. Průběžně monitorujeme, jak si jednotlivé příspěvky vedou a na základě toho pružně reagujeme přizpůsobením obsahu. Využíváme osvědčených strategií, ale sledujeme také nové trendy, abychom dosáhli těch nejlepších výsledků.

Proč svěřit správu sociálních sítí do našich rukou?

1

Úspora času

Vymýšlení a realizace obsahu na sociální sítě může být časově náročné. S naší pomocí můžete nechat sociální sítě naplno pracovat za vás, zatímco vy se můžete věnovat jiným aspektům vašeho podnikání.
2

Profesionální obsah

Spolupráce s profesionálním copywriterem a grafikem vám zajistí, že váš obsah bude po všech stránkách na vysoké úrovni.
3

Zvýšení dosahu

Pravidelná a jednotná komunikace i kvalitní obsah pomáhají budovat důvěru vůči vaší značce a zvyšují angažovanost sledujících, což napomáhá zvýšení dosahu.
4

Efektivní nástroje

Využíváme profesionální nástroje pro správu a analýzu a můžeme tak potenciál sociálních sítí využít naplno.
5

Reklama na sociálních sítích

Jako specialisté vytvoříme a optimalizujeme reklamní kampaně, které osloví vaši cílovou skupinu a maximalizují návratnost investic.
6

Víc vědět
nepotře —
bujete
a máte už
jasno?

Chci inzerovat
  • Meta Ads
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Ads
  • Sklik.cz
  • Zboží.cz
  • Heureka

Jak budeme pokračovat?

Potřebujete víc, než správu sociálních sítí? Jsme připraveni postarat se o všechny vaše potřeby v oblasti online marketingových aktivit včetně PPC kampaní, tvorby obsahu nebo SEO optimalizaci, abyste se mohli soustředit na svůj hlavní byznys.

O sociální
sítě se vám
postará Michaela

Chci oslovit Michaelu
Michaela Kotzianová
i
Zkušená copywriterka, která pomůže najít ta správná slova pro vaši značku. Skrz poutavý a precizní obsah propojuje firmy se zákazníky a mění tak slova na výsledky.